Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
 1. Home
 2. Ledenoverzicht
 3. Lidmaatschap informatie

Informatie over het lidmaatschap

Wil je met jouw organisatie profiteren van de voordelen van een lidmaatschap van Maatschappelijk Netwerk Veenendaal? Klik dan op de button 'Lid worden van ons netwerk' en vul de gevraagde gegevens in. Na bevestiging ontvang je van ons per kwartaal de uitnodiging voor de netwerkbijeenkomsten en kun je voor jouw organisatie een eigen profiel aanmaken op deze website.

Maatschappelijk Netwerk Veenendaal is een betaalde netwerkclub voor maatschappelijke organisaties, maar wil geld geen belemmering laten zijn voor het lid worden van organisaties. Daarom maken we gebruik van een variabel contributiesysteem gebaseerd op de inkomsten van een organisatie. Dit stelt iedere organisatie van groot tot klein in staat lid te worden.

Een lidmaatschap levert jouw organisatie het volgende op

 1. - Voor categorie ZZP'ers: deelname met één persoon aan de netwerkbijeenkomsten
 2. - Voor categorie A, B, C en D: deelname met twee personen aan de netwerkbijeenkomsten
 3. - De mogelijkheid om te pitchen tijdens onze netwerkbijeenkomsten
 4. - De gelegenheid om efficiënt relaties op te bouwen met maatschappelijke organisaties uit Veenendaal
 5. - De mogelijkheid tot delen van kennis, informatie, expertise, mensen, middelen en sociale innovatie met strategische partners
 6. - Een profiel op deze website
   

Wie mag lid worden?

In het sociaal domein van de gemeente Veenendaal is een grote diversiteit aan organisaties actief. Prachtig, omdat zo de inwoners van de gemeente Veenendaal het best worden bediend. Valt uw organisatie onder één van de onderstaande categoriën, dan verbinden we je graag met onze andere leden en nodigen we je uit lid te worden van Maatschappelijk Netwerk Veenendaal.

 1. * Zorg & Welzijn
 2. * Onderwijs
 3. * Cultuur
 4. * Sport & Recreatie
 5. * Hobby
 6. * Religie & Levensbeschouwing
 7. * Natuur & Milieu
 8. * Vrijwilligersorganisatie
 9. * Belangenorganisatie
 10. * Hulporganisatie
   

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap eindigt alleen via schriftelijke opzegging bij onze manager Angelique Ottens via e-mailadres angelique@maatschappelijknetwerkveenendaal.nl. Deze opzegging moet in het lopende jaar vóór 1 december zijn ontvangen, anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Restitutie van de contributie is niet mogelijk.