Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
 1. Home
 2. Bijeenkomsten
 3. Netwerkbijeenkomst: Jouw plan op 1 A4
< terug naar alle bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomst: Jouw plan op 1 A4

Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken van het maken van een compact plan. Denk aan een jaarplan, een communicatieplan, een afdelingsplan of een projectplan. En wel zo bondig dat het op 1 A4 past. Anthea van den Berg verzorgt deze workshop waarbij inhoud wordt gecombineerd met meetbare doelen. Het dwingt je tot keuzes (je kunt tenslotte niet alles kwijt op 1 A4), geeft helderheid over het vervolg en zet aan tot actie.

Wat is 'OGSM'?

Ken je dat? Je hebt uren gewerkt aan dikke jaarplannen. En wat blijkt... niemand kijkt er naar! En het helpt je ook nog eens niet écht bij je dagelijkse werk.

Met de OGSM methode is dat verleden tijd. OGSM staat voor Objective, Goals, Strategies en Measures. Samen geven ze een goed beeld van wat de organisatie drijft, hoe succes meetbaar is, welke keuzes de organisatie maakt en hoe deze keuzes uitwerken in acties.

Op een compacte manier leg je vast wat je O van Objective is (wat wil je bereiken, en hoe ga je dat doen). Je legt vast wat je wilt meten (G van Goals). Je kiest maximaal 5 strategieën om je Objective te behalen (dus dat betekent keuzes maken!). En dan ga je over naar Measures, dus je actieplan. In deze workshop neemt Anthea je in vogelvlucht mee hoe je zo'n OGSM maakt en waar je op moet letten.

Het wordt een sessie waar je meteen aan het werk gaat met je eigen plan. Dus aan het einde loop je, met jouw plan in de steigers, de deur uit.

Wie is Anthea van den Berg?

Als interim professional werkt Anthea van den Berg voor betekenisvolle organisaties. Ze helpt non profits hun verhaal zowel intern als extern te vertellen door middel van marketing en (interne) communicatie. Ook helpt ze (management) teams een heldere strategie neer te zetten en deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk waardoor werk weer motiverend wordt. Inmiddels heeft zij diverse organisaties geholpen met hun OGSM.

Ga naar haar website voor meer informatie over Anthea.

Programma

14.30 uur Inloop
15.00 uur Welkom en opening
15.15 uur Pitches van leden
15.30 uur Anthea van den Berg: workshop 'Jouw plan op 1 A4'
16.30 uur Afsluiting en netwerkborrel
17:30 uur Huiswaarts

Reeds ingeschreven organisatie(s)

 • Sharity
 • InteraktContour
 • Goed voor Elkaar
 • Scoutinggroep De Zwervers
 • HipHelpt Veenendaal
 • QuaRijn
 • Humanitas
 • Saar aan Huis regio Gelderse Vallei
 • QuaRijn
 • Zorgboerderij de Eekhoeve
 • Thuis bij Frans
 • Present Veenendaal
 • Ontmoetingshuis Onder Ons
 • Veenendaal4Fair
 • Groei & Bloei afd. Veenendaal, Rhenen e.o.

Locatie

De netwerkbijeenkomst vindt plaats in het Mozaiekcentrum, Storkstraat 33, 3905 KX Veenendaal. Parkeren kan rond het gebouw, fietsen kunnen naast de hoofdingang. De netwerkbijeenkomst vindt plaats op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.

Aanmelden

Is jouw organisatie nog geen lid van Maatschappelijk Netwerk Veenendaal dan kun je een mail sturen aan angelique@maatschappelijknetwerkveenendaal.nl. Elke organisatie mag met maximaal twee personen één netwerkbijeenkomst kosteloos bijwonen. Zo kun je met ons kennismaken en de sfeer proeven om daarna te belsuiten of je lid wordt.

Leden van Maatschappelijk Netwerk Veenendaal kunnen zich aanmelden door in te loggen, je gegevens verschijnen dan automatisch. Je kunt dan ook meteen de organisaties en contactpersonen zien van degenen die zich reeds voor deze netwerkbijeenkomst hebben aangemeld. Ben je niet ingelogd, dan zie je alleen de organisatienaam.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Heb je vragen, neem contact op met Angelique Ottens.

Inloggen

Je kunt je aanmelden als je bent ingelogd in het systeem.wachtwoord vergeten?