Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomst: Jouw plan op 1 A4

Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken van het maken van een compact plan. Denk aan een jaarplan, een communicatieplan, een afdelingsplan of een projectplan. En wel zo bondig dat het op 1 A4 past. Anthea van den Berg verzorgt deze workshop waarbij inhoud wordt gecombineerd met meetbare doelen. Het dwingt je tot keuzes (je kunt tenslotte niet alles kwijt op 1 A4), geeft helderheid over het vervolg en zet aan tot actie.

lees meer

Netwerkbijeenkomst: Een merkwaardige organisatie

Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan we met elkaar aan de slag. Trainer Jaap de Schipper komt een workshop verzorgen over 'merkwaarden'. Jaap zal inzichten en praktische tips delen over het definieren, implementeren en versterken van merkwaarden. Samen zullen we ontdekken hoe een 'merkwaardige organisatie' niet alleen indruk maakt op je doelgroep maar ook een positieve impact heeft op medewerkers, vrijwilligers en de bredere gemeenschap. 

lees meer

Netwerkbijeenkomst: Bestaanszekerheid

Op donderdag 7 december 2023 komt lector Wim Dekker spreken over het thema Bestaanszekerheid. Bestaanszekerheid is de zekerheid dat je over de middelen kunt beschikken om in je levensonderhoud te kunnen voorzien. Dati s een bestaan met voldoende en voorspelbaar inkomen, een woning, toegang tot onderwijs en zorg en een buffer voor onverwachte uitgaven.

lees meer

Netwerkbijeenkomst: Fondsenwerven bij vermogensfondsen

Op donderdag 14 september 2023 komt Gerald van Dijk spreken over Fondsenwerven bij vermogensfondsen. Fondsenwerving is de paraplu van alles wat we kunnen werven dat bijdraagt aan de missie. Meestal gaat het dan over geld, maar denk ook aan materialen, diensten en expertise. Dit kan ook zeer waardevol zijn voor het uitvoeren van de missie.

lees meer

Startbijeenkomst Maatschappelijk Netwerk Veenendaal

Op donderdag 20 april 2023 vond de startbijeenkomst plaats van Maatschappelijk Netwerk Veenendaal. Tijdens het programma is er tijd voor ontmoeting, uitleg over het netwerk, ruimte voor vragen en een inspirerende spreker die ons meeneemt in de 'kunst van het luisteren'.

lees meer