Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. De Veense Swaptas van start
De Veense Swaptas van start

De Veense Swaptas van start

Met de overhandiging van de Veense Swaptas aan Charlotte is het ruilen van kleding in Veenendaal van start gegaan. Een tas vol gebruikte kleding van een goede kwaliteit. Kleding die jij leuk vindt, haal je eruit en vervolgens stop je er kleding in die je zelf niet meer draagt. Een duurzame maar ook een voordelige manier om je garderobe een update te geven.

Het initiatief is van Veenendal4Fair. Zij hebben aansluiting gezocht bij Clothing Loop. Via de site www.clothingloop.org maak je een account aan. Je geeft aan waar je voorkeur naar uitgaat en het Team van vrijwilligers van Veenendaal4Fair zorgt vervolgens dat je wordt gekoppeld aan een groep deelnemers. Maximaal 12 personen per groep. 

Voor de dames-, heren- en kinderkleding zijn op dit moment 5 Veense Swaptassen in omloop. Er hebben zich 28 deelnemers aangemeld voor één of meerdere kledingruiltassen. 

Met het project Samen Delen zetten we stappen om een duurzame, leefbare wereld voor de volgende generatie te realiseren. Wim van Veenendaal4Fair ‘denk niet té moeilijk als het om duurzaamheid gaat. Alle kleine beetjes helpen. Iedereen kan op zijn of haar manier bijdragen. Bovendien levert het de deelnemers ook een financiële besparing op. 

Voor meer informatie of aanmelding kan gemaild worden naar veenseswaptas@veenendaal4fair.nl of kijk op de website www.veenendaal4fair.nl

< terug naar alle nieuwsberichten