Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Week van de Duurzaamheid 30 oktober - 4 november
Week van de Duurzaamheid 30 oktober - 4 november

Week van de Duurzaamheid 30 oktober - 4 november

Voor Veenendaal4Fair staat de Week van de Duurzaamheid dit jaar in het teken van Reduce, Re-use en Recycling. Met andere woorden slimmer en zuiniger omgaan met materialen. De grondstoffen voor die producten worden schaars.

De agenda voor deze week (30 oktober t/m 4 november) is goed gevuld met leuke en leerzame activiteiten. Bijgevoegd is het overzicht van de activiteiten, waaraan GRATIS kan worden deelgenomen. Voor een aantal activiteiten graag aanmelden via info@veenendaal4fair.nl

 Bijzondere attentie voor de Masterclass mode en kleding op dinsdag 31 oktober 2023 in The Circle, Tuinstraat 14 in Veenendaal. Om 09.30 uur geeft modeontwerpster Rianne de Witte een interactieve presentatie over duurzame mode en kleding. In een spel worden de aanwezigen aan het denken gezet, leren over duurzaam textiel en worden zich bewust van eigen gedrag. Rianne is een pionier op het gebied van verduurzaming van haar branche. Pauline Schakenbos zal op een humoristische wijze verhalen vertellen over de wetmatigheden in ons gedrag. Zij ziet wel wat in het bereiken van de 17 werelddoelen, maar ja… veranderen is lastig. Uiterlijk om 12.30 uur zal de Masterclass worden afgerond met de verloting onder de aanwezigen van het boek ‘Goede Gesprekstof’, dat eind oktober wordt gepresenteerd.

Van harte aanbevolen!

< terug naar alle nieuwsberichten