Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Lunch in the Dark
Lunch in the Dark

Lunch in the Dark

Graag nodigen wij je uit voor een buitengewone ervaring die jouw zintuigen zal prikkelen en je perspectief op toegankelijkheid zal vergroten. Het is tijd om deel te nemen aan onze Lunch in the Dark!

Op 6 oktober 2023 organiseren we een uniek evenement waarbij we je uitnodigen om te genieten van een heerlijke lunch in complete duisternis. Deze ervaring biedt een ongekende gelegenheid om te ontdekken hoe het is om blind te zijn en hoe jouw zintuigen reageren wanneer jouw zicht wordt afgenomen. Het is een kans om empathie te ontwikkelen, bewustwording te vergroten en een waardevol inzicht te krijgen in het dagelijks leven van mensen met een visuele beperking.

Per lunch zijn de kosten € 22,50 waarvan € 7,50 wordt ingezet om onze activiteiten voort te zetten. Voor meer informatie over het evenement en om je aan te melden, kun je terecht op de website van de Lampegiet via deze link: Lunch in the dark. We raden je aan om snel te reageren, aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

We kijken ernaar uit om jullie op 6 oktober te verwelkomen voor deze bijzondere gelegenheid. Samen kunnen we een verschil maken en een inclusieve samenleving bevorderen! Past de lunch niet in je agenda maar draag je de stichting een warm hart toe? Doneer dan je gift via deze link. Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groet, Gea Weersma
Stichting Oog voor Iedereen

< terug naar alle nieuwsberichten