Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Startbijeenkomst MNV zeer geslaagd
Startbijeenkomst MNV zeer geslaagd

Startbijeenkomst MNV zeer geslaagd

De startbijeenkomst was een groot succes. Er waren maar liefst 73 maatschappelijke organisaties vertegenwoordigd met ruim 110 personen. Hieruit blijkt een duidelijk draagvlak in Veenendaal voor het Maatschappelijk Netwerk.

Tijdens de startbijeenkomst werd door Peet de Graaf toegelicht hoe het Maatschappelijk Netwerk prachtig aansluit bij de opdracht die Veens Welzijn heeft. Peet: 'Het bevorderen en faciliteren van de samenwerking tussen maatschappelijke partners om daarmee de dienstverlening aan de Veense inwoners te verbeteren. Elkaar kennen en gekend worden is de basis waar het mee begint. Weten wie wat doet en weten bij wie ik met mijn vraag terecht kan. En daar gaan we wat mij betreft vandaag mee van start.”

Angelique Ottens legde daarna uit hoe het Maatschappelijk Netwerk in Veenendaal vorm gaat krijgen, wie er lid kan worden en wat een lidmaatschap inhoudt. Hierna mochten Reinaerde (als eerste officiele lid van MNV) en Netwerk voor Jou pitchen.

Na de pauze werden alle aanwezigen door trainer Henk Timmerman meegenomen in ‘de kunst van het luisteren’. Een mooi en interessant thema dat bij netwerken goed van pas komt.

De startbijeenkomst werd afgesloten met, hoe kan het ook anders, een netwerkborrel.

< terug naar alle nieuwsberichten