Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. AFAS Foundation Challenge
AFAS Foundation Challenge

AFAS Foundation Challenge

Een kijkje in de keuken bij de challenge

Wist je dat je bij de AFAS Foundation een aanvraag kan doen voor een financiele bijdrage voor jouw project of droom? En weet je dat als je twijfelt je eerst even een kijkje in hun keuken kunt nemen?

Weet je niet zeker of een aanvraag indienen bij AFAS een juiste beslissing is? Vind je het spannend om te pitchen en kijk je het liever eerst even hoe andere organisaties dat doen? Ga dan een kijkje nemen bij de AFAS Foundation Challenge. Een geheel verzorgde (inclusief lunch) en vrijblijvende dag waar je inspiratie op doet!

AFAS Foundation gaat graag een relatie aan met aanvragende stichtingen. Elkaar ontmoeten vinden zij dus ook extreem belangrijk. Om een aanvraag goed te beoordelen en een stichting te leren kennen organiseren zij AFAS Foundation Challenge dagen. Op basis van het ingestuurde project worden stichtingen uitgenodigd en in een korte pitch van tien minuten krijgen zij de kans om de AFAS Foundation mee te nemen naar hun droom. Zit het plan goed in elkaar, staan ze in de startblokken om aan de slag te gaan en kunnen ze het bestuur van de AFAS Foundation overtuigen dat zij de juiste partner zijn? Dan gaan zij graag een mooie relatie aan. 

Wil je eens een AFAS Foundation Challenge bijwonen? Dat kan! Iedereen is welkom. Wel is het belangrijk je aan te melden. 

Meer informatie en aanmelden op https://www.afas.nl/events/afas-foundation-challenge

< terug naar alle nieuwsberichten