Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Ledenoverzicht
  3. Zorggroep Charim
<< terug naar het overzicht

Zorggroep Charim

Liefdevolle zorg die verder gaat

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Zorggroep Charim wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening, want Charim zorgt voor lichaam, geest en ziel. We noemen dat totaalzorg: zorg die verder gaat.

Van welzijnsactiviteiten tot hospicezorg: door het grote aanbod is er binnen Zorggroep Charim altijd een juiste plek voor ieder mens.

In woonzorgcentrum De Meent bevindt zich een extramurale dagbegeleiding. De dagbegeleiding is bedoeld voor mensen die nog thuis wonen, maar op het gebied van dagbegeleiding ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij een lichamelijke beperking, eenzaamheid of de diagnose dementie, waardoor u (gedeeltelijk) op hulp van anderen bent aangewezen.

De dagbegeleiding biedt oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen in uw eigen, vertrouwde omgeving. Bij de dagbegeleiding ontmoet u andere ouderen die in een soortgelijke situatie zitten. Tevens kan deelname aan de dagbegeleiding uw partner of familie (mantelzorgers) ontlasten.